PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Sat Dec 07, 2019 8:19 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 6:52 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 7:30 am 
Offline
Forum Contributor

Joined: Wed Aug 09, 2006 4:21 pm
Posts: 166
Location: London, UK


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 9:14 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK
Okay, i think i have fixed the login issues this time.

Clear your cookies and see if the site remembers you.

Let me know how you get on.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 9:31 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Mon Nov 19, 2007 11:15 am
Posts: 282
Location: UK
Thats fixed it for me, thanks :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 9:35 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 2:24 pm 
Offline
DevNet Resident
User avatar

Joined: Fri Apr 07, 2006 5:13 am
Posts: 1640
Location: Israel
Seems like the problem is gone, thanks pal.
Another problem though is that sometimes (pretty often actually) I read a post, but it is still marked as unread.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 2:53 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
The search indedx rebuilt last night. I haven't tested search, so I will do that momentarily, but the search index had been rebuilt completely as of last night PST.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 2:58 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
I am rebuilding the search index right now. I will test it when it completes.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 6:15 pm 
Offline
Breakbeat Nuttzer
User avatar

Joined: Wed Mar 24, 2004 8:57 am
Posts: 13098
Location: Melbourne, Australia


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 7:43 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
The search index sets up a full text search. The settings tell me that there are 424584 that were indexed and that there are 812 words indexed with 1827 word to post relations indexed. But I am thinking it is not working because a search of our site for things that are in the post table do not show up in results.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:06 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Sun May 19, 2002 10:24 pm
Posts: 6887
812 words indexed? There has to be a lot more than that. I don't think that is correct.

I haven't tried search, but everything else is working fine for me. The server is pretty snappy. I could go for a bit more contrast on the theme though. What information do I need to create a theme? If I wanted to make a theme could I have a copy of the existing theme and the database settings for it?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:15 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
It is probably easiest to download and install phpBB3 locally to test theme development.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:18 pm 
Offline
DevNet Resident
User avatar

Joined: Fri Apr 07, 2006 5:13 am
Posts: 1640
Location: Israel
I'm almost sure it won't mark the thread as read before you view all of its pages.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 8:18 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Sun May 19, 2002 10:24 pm
Posts: 6887

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 9:45 pm 
Offline
Forum Newbie

Joined: Mon Dec 17, 2007 6:35 pm
Posts: 22
I changed my theme to subsilver, worked fine.
I decided to change it back to prosilver. It changed it, then I go back to index and its subsilver again.
I go back to UCP to change it back again and suddenly its in prosilver again. I repeat these steps and it goes into subsilver back again when i'm at the index. I go to make this very message and it jumps back into prosilver. Weird..

This forum has a mind of its own on picking a theme, and in indecisive one at that since it cannot make up its mind which one to change too.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group