PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Fri Jul 10, 2020 7:29 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 9:41 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 10:16 am 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
What did you do? Tell it wasn't some permissions thing.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 10:17 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 10:19 am 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
Crap.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 9:12 pm 
Offline
Jack of Zircons
User avatar

Joined: Thu Nov 09, 2006 9:30 pm
Posts: 4484
Location: California, USA
Almost! I now have the Disable BBCode checkbox and I have Font colour [sic] and I have the BBCode buttons and I have notices saying the [img], [flash] and Smilies are OFF and [url] is ON. I think the only thing I'm missing now is . . . no Smilies! And no obvious way to set any of the Options. For example, my profile says that Smilies are ON by default, but obviously they are not. But your're clearly on the right track! Many thanks.

[Edit: YEAAA!!!! I got my Smilies back!! I think all is working, now! You're my hero, Everah!] :D :mrgreen: :bow:


Last edited by califdon on Fri Jan 18, 2008 1:27 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 11:17 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
Ok Don, I cleared all the boxes. Try another post and an edit to the one above.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 12:55 am 
Offline
DevNet Master
User avatar

Joined: Wed Dec 06, 2006 5:14 pm
Posts: 3635
Location: Toronto, Canada
incidentally, why is the IMG tag off now? Was this a conscious decision?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 1:05 am 
Offline
DevNet Resident

Joined: Thu Mar 10, 2005 6:27 pm
Posts: 1027
Location: Southern Ontario


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 11:09 am 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 11:21 am 
Offline
DevNet Master
User avatar

Joined: Wed Dec 06, 2006 5:14 pm
Posts: 3635
Location: Toronto, Canada


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 11:29 am 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
I have got to figure out permissions on the blasted phpBB3 application.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 11:44 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK
Fixed.

I am the permission King :bow:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 12:00 pm 
Offline
Site Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Posts: 14293
Location: Fremont, CA, USA
Everah :arrow: :banghead:

JayBird :arrow: :bow:

Everah :madblow: JayBird

JayBird :teach: Everah

Everah :drunk: JayBird

Everyone :mrgreen:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 12:21 pm 
Offline
DevNet Master
User avatar

Joined: Wed Dec 06, 2006 5:14 pm
Posts: 3635
Location: Toronto, Canada
Everah :arrow: :crazy:

Kieran :rofl:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Site moved... Again
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 12:32 pm 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2003 7:02 am
Posts: 4522
Location: York, UK


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group