Site Moved

Where we keep all the boring tidbits about the PHPDN site, the news, and what not.

Moderator: General Moderators

Site Moved

Postby jason » Fri Nov 16, 2007 5:29 pm

If you can see this, then you are viewing the site on the new server. Hopefully all goes well!

If you experience any problems on the new site, please post the problem in this thread with any information that you can provide. Thank you for your patience and understanding.

Update: Currently the hosting fee's are coming out of my pocket directly. Therefore, I am opening up donations. Donations will be used strictly for hosting fees. Any and all help is greatly appreciated. If you want to donated, there is a little donated button at the top of the forum that uses PayPal to obtain the fees. Also, while it's not currently set up, we are working on setting up a non-profit organization for DevNetwork that will put the domain and the forums directly under it's control. Finally, over the next few days, I'll be talking about some other things I'd like to offer here at DevNetwork, such as free project hosting for open source projects.

Update 2: Me + Fixing DNS = Recipe for disaster. Thank god the HostNine guys are there to tell me "Um... no. Stop. You are doing it wrong." Once everything is finalized, I'll provide a much more interesting story. Until then, have I mentioned how much I hate networking and stuff?
Last edited by jason on Fri Nov 30, 2007 3:56 pm, edited 3 times in total.
jason
Site Admin
 
Posts: 1767
Joined: Thu Apr 18, 2002 3:14 pm
Location: Montreal, CA

Postby Oren » Fri Nov 16, 2007 5:50 pm

Cool. I hope that all the problems are now gone 8)
User avatar
Oren
DevNet Resident
 
Posts: 1640
Joined: Fri Apr 07, 2006 5:13 am
Location: Israel

Postby Oren » Fri Nov 16, 2007 5:52 pm

Hmm... :?

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/devnet/public_html/forums/includes/functions_syntax.php on line 301

General Error

Syntax Highlighter: could not open cache.txt: please make sure this file is CHMODed to 666
User avatar
Oren
DevNet Resident
 
Posts: 1640
Joined: Fri Apr 07, 2006 5:13 am
Location: Israel

Postby Luke » Fri Nov 16, 2007 5:55 pm

YAY! :D
User avatar
Luke
The Ninja Space Mod
 
Posts: 6421
Joined: Fri Aug 05, 2005 1:53 pm
Location: Paradise, CA

Postby Oren » Fri Nov 16, 2007 5:59 pm

Oh and on the main page the "Last Post" for "The Testing Side of Development" forum is: Thu Jan 01, 1970 3:00
User avatar
Oren
DevNet Resident
 
Posts: 1640
Joined: Fri Apr 07, 2006 5:13 am
Location: Israel

Postby RobertGonzalez » Fri Nov 16, 2007 6:02 pm

I am checking every page right now and fixing stuff as it comes up. If you are seeing any errors please PM me.
User avatar
RobertGonzalez
Site Administrator
 
Posts: 14293
Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Location: Fremont, CA, USA

Postby RobertGonzalez » Fri Nov 16, 2007 6:03 pm

Oren wrote:Oh and on the main page the "Last Post" for "The Testing Side of Development" forum is: Thu Jan 01, 1970 3:00

This may be as a result of our previous forum problems.
User avatar
RobertGonzalez
Site Administrator
 
Posts: 14293
Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Location: Fremont, CA, USA

Postby RobertGonzalez » Fri Nov 16, 2007 6:06 pm

Testing some code stuffs:
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
<?php

        // Split words and phrases

        $words = explode(' ', trim(htmlspecialchars($HTTP_GET_VARS['highlight'])));



        for($i = 0; $i < sizeof($words); $i++)

        {

                if (trim($words[$i]) != '')

                {

                        $highlight_match .= (($highlight_match != '') ? '|' : '') . str_replace('*', '\w*', preg_quote($words[$i], '#'));



                }

        }

        unset($words);

?>
User avatar
RobertGonzalez
Site Administrator
 
Posts: 14293
Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Location: Fremont, CA, USA

Postby Luke » Fri Nov 16, 2007 6:21 pm

I uploaded a new avatar (was just testing stuff out in my profile to make sure there were no errors) and it isn't showing up.
User avatar
Luke
The Ninja Space Mod
 
Posts: 6421
Joined: Fri Aug 05, 2005 1:53 pm
Location: Paradise, CA

Postby RobertGonzalez » Fri Nov 16, 2007 6:32 pm

Try it again and see if it works this time.
User avatar
RobertGonzalez
Site Administrator
 
Posts: 14293
Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Location: Fremont, CA, USA

Postby Luke » Fri Nov 16, 2007 6:38 pm

Yea!! :D
User avatar
Luke
The Ninja Space Mod
 
Posts: 6421
Joined: Fri Aug 05, 2005 1:53 pm
Location: Paradise, CA

Postby s.dot » Fri Nov 16, 2007 7:57 pm

Yay!

All fast now. I figured it was moved once it loaded on my first attempt. ;)
User avatar
s.dot
Tranquility In Moderation
 
Posts: 4990
Joined: Sun Feb 06, 2005 8:18 pm
Location: Indiana

Postby califdon » Fri Nov 16, 2007 8:42 pm

Oren wrote:Oh and on the main page the "Last Post" for "The Testing Side of Development" forum is: Thu Jan 01, 1970 3:00
So what do you have against 1970? It was a good year! :p

Seriously, this is great! THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU! Are there some expenses involved? I am certainly willing to contribute.
User avatar
califdon
Jack of Zircons
 
Posts: 4484
Joined: Thu Nov 09, 2006 9:30 pm
Location: California, USA

Postby RobertGonzalez » Fri Nov 16, 2007 10:46 pm

There is still talk about taking donations as well as several other topics. We will keep the community informed of any major impending changes as the need arises.
User avatar
RobertGonzalez
Site Administrator
 
Posts: 14293
Joined: Tue Sep 09, 2003 6:04 pm
Location: Fremont, CA, USA

Postby jason » Sat Nov 17, 2007 1:57 am

On a side note, I'd like to mention the host that we have moved to: http://www.hostnine.com/. Devnetwork is running on a their Advanced server offering. And we've finally moved to PHP 5!
jason
Site Admin
 
Posts: 1767
Joined: Thu Apr 18, 2002 3:14 pm
Location: Montreal, CA

Next

Return to Site News

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest