PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Tue Nov 13, 2018 2:07 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 03, 2002 3:44 pm 
Offline
Forum Newbie

Joined: Mon Jun 03, 2002 3:44 pm
Posts: 2
Sometimes when submitting forms using post (while secure (SSL), we recieve an error page with the generic 'page cannot be found' error. We're working under the assumption that this is a caching problem but we've tried every variation of pragma and cache-control that we've conceived of with no success. It seems to be IE specific because Netscape handles the posts fine. Can anyone be of any help?

Thanks.

-John


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 07, 2002 12:35 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed May 29, 2002 3:46 am
Posts: 238
Location: Florida
Not to ignore what you just said, but using pragma should work. I suggest reinstalling IE. Have you tried the form on multiple computers? I had a problem very similar to that of yours. It was an error in IE that was ignoring the pragma and cache functions.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 07, 2002 9:19 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Mon Jun 03, 2002 3:44 pm
Posts: 2
We've tried multiple computers and multiple browsers, currently we found a working solution by editing our httpd.conf on the Apache server to set the keepalive to 60 seconds rather than the default 15

-John


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group